دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه های سطح شهر تهران (دختران و پسران)

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۴ کد : ۳۸۴۵ خبری
به اطلاع می‌رساند سلف دانشکده-هنرهای زیبا (سطح شهر) به لیست سلف‌های غذاخوری دارای امکان رزرو برای وعده صبحانه و ناهار پنج شنبه و شام شنبه تا چهارشنبه از شروع هفته ۱۴/‏۱۰/‏۹۸‬ در سامانه تغذیه ایجاد گردیده است.

اطلاعیه‌های مهم

دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه های سطح شهر تهران (دختران و پسران)

*نکته اول: در صورت رزرو در سلف دانشکده-سلف هنرهای زیبا (سطح شهر) می‌بایست به سلف هنرهای زیبا واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران - پردیس هنرهای زیبا جهت سرو غذا مراجعه نمائید.

*نکته دوم: د ر صورت رزرو ناهار پنج شنبه در هر یک از سلف مجاز، جهت سهولت در دریافت پک صبحانه، صبحانه را نیز در همان سلف رزرو نمائید.