راه اندازی آزمایشی سلف مهمان (سلف مهر)

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۹ کد : ۳۸۳۷ خبری
به اطلاع دانشجویان می‌رساند اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران جهت رفاه حال دانشجویانی که به دلایل مختلف امکان استفاده از سلف دانشکده / ‏پردیس‬ خود را در یک روز خاص یا چند روز متوالی ندارند، اقدام به راه اندازی سلف مهمان به صورت آزمایشی در سلف مهر نموده است.

به اطلاع دانشجویان می‌رساند اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران جهت رفاه حال دانشجویانی که به دلایل مختلف امکان استفاده از سلف دانشکده / ‏پردیس‬ خود را در یک روز خاص یا چند روز متوالی ندارند، اقدام به راه اندازی سلف مهمان به صورت آزمایشی در سلف سرویس مهر نموده است.

قابل توجه است سلف مهر از تاریخ ۰۲/‏۰۹/‏۹۸‬ پذیرای دانشجویان مهمان از تمامی دانشکده‌ها و پردیس‌ها برای وعده ناهار به تعداد ۵۰ پرس در روز می‌باشد. ضمناً قیمت غذا و قانون رزرو و کنسل در این سلف همانند سلف‌های دیگر می‌باشد.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل