خبرهای اضطراری سال ۱۴۰۰-۹۹

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۸۰۴ خبرهای اضطراری

به اطلاع دانشجویان ساکن خوابگاه مجتمع کوی و فاطمیه می‌رساند مشاهده برنامه غذایی در سامانه تغذیه امکان پذیر می‌باشد.

زمان رزرو برای وعده ناهار و شام خوابگاه‌های (کوی‬ و فاطمیه) 48 ساعته می‌باشد.

به اطلاع می رساند رزرو در سلف پرشیکا بدون محدودیت در زمان رزرو در سامانه تغذیه، امکان پذیر است.

در حال حاضر منوی قابل سفارش در ترم تابستان سلف پرشیکا (چلوکباب کوبیده/چلو جوجه کباب/چلوخورشت قورمه سبزی/چلوخورشت قیمه سیب زمینی) می باشد. که بر اساس جدول مصوب قیمت ترم تابستان، تمام مبلغ سهم دانشجو در سامانه تغذیه تعریف گردیده است. لذا هنگام مراجعه به سلف پرشیکا پرداخت مبلغ به صورت نقدی وجود ندارد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تهران با اولویت دانشجویان ساکن در خوابگاههای دانشگاه تهران آغاز شد. جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.

به اطلاع دانشجویان ساکن خوابگاه سارا می رساند امکان رزرو در سامانه تغذیه بر اساس قیمت مصوب ترم تابستان امکان پذیر می باشد.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند: با پیگیری های معاون محترم دانشجویی دانشگاه و به منظور ایجاد رفاه دانشجویان ساکن خوابگاههای دانشگاه تهران و افزایش ضریب ایمنی و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، طبخ و توزیع دو وعده غذای گرم صرفا برای تابستان سال 1400 در هیات رئیسه دانشگاه به تصویب رسید.
 شایان ذکر است 70 درصد هزینه هر پرس غذا توسط دانشگاه و 30 درصد هزینه توسط دانشجویان پرداخت خواهد شد.

جدول قیمت تمام شده غذا در ترم تابستان ۱۴۰۰-۱۳۹۹

راهنمای نحوه کار با سامانه تغذیه

به اطلاع می رساند در صورت استفاده از مرورگر گوگل کروم برای ورود به سامانه تغذیه، ابتدا مرورگر خود را بروزرسانی نمائید، در صورت عدم بروزرسانی، افزایش اعتبار شما با مشکل مواجه خواهد شد.

راهنمای رفع پیام: شما در گروهی غیر از گروه فعلی خود رزرو دارید

راهنمای دانشجویانی که کارت دانشجویی دریافت نکرده‌اند

راهنمای دانشجویان دارای بیش از یک مقطع تحصیلی (چندین شماره دانشجویی)