عدم امکان رزرو در برنامه غذایی

۲۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۰ خبری

دانشجویان گرامی، در صورت عدم امکان رزرو برنامه غذایی در پنل کاربری خود ، هفته را از حالت جاری خارج نمایید. بدین منظور بر روی فلش موجود در بالای صفحه کلیک نمایید تا برنامه غذایی هفته آینده نمایش داده شود.

نظر شما :

توجه!لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش مربوطه( تماس با ما ) مراجعه فرمایید.

maysam
۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۳:۱۵
سلام ایا امکان رزرو غذا برای شام دانشجویان خوابگاهی دانشکده کاسپین وجود ندارد یا مشکل از سیستم است؟

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۲

با سلام

در صورت فعال‌نمودن برنامه غذایی برای این وعده از طرف امور دانشجویی واحد شما، امکان پذیر می‌باشد.

ساناز
۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۴۴
سلام .دانشجویی ورودی کارشناسی ارشد هستم برای رزرو غذا این پیام را سامانه اعلام میکند که شما واجد هیچ سلفی برای رزرو نیستید.شماره دانشجوییم:711795030

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۵

با سلام

سامانه تغذیه دانشجویان به پردیس کشاورزی کرج جدا بوده و امکان رزرو در این سامانه برای آنها وجود ندارد.

سيد رضانصرتي
۰۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۱:۲۱
حساب کاربری برای من وجود ندارد

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۰

با سلام

شماره دانشجویی خود را اعلام بفرمایید.

کیمیا فضائی
۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۵
با سلام من در وارد شدن به سامانه تغذیه به مشکل بر خوردم. نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی را ورد میکنم ولی وارد سامانه نمیشوم. لطفا راهنمایی کنید.

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۷

با سلام

لطفا شماره دانشجویی خود را اعلام نمایید.

احمد الحماد
۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۷
با سلام اینجانب احمد الحماد به شماره دانشجویی 220794180 با شماره گذرنامه A5179883 دانشجو خارجی هستم, . لطفا رمز ورد با سامانه متعلق به اینجانب ایجاد و ارسال گردد. با تشکر

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۵

با سلام

به دلیل محرمانگی، لطفا درخواست خود در سامانه تیکتینگ (http://ithelp.ut.ac.ir/fa) ارسال نمایید.

زهرا عرب زاده
۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۵
من نمی تونم وارد شم. یعنی شماره دانشجویی و کد ملیمو که می زنم میگه اطلاعات غلطه

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۷

با سلام

لطفا شماره دانشجویی خود را اعلام بفرمایید.

Amir Sadegh
۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۲۳:۲۲
من امروز ثبت نام کردم اما هرچی برای ورود تلاش میکنم نمیتونم وارد سامانه بشم

۰۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۲

با سلام
باتوجه به اینکه تازه ثبت‌نام نموده‌اید، ۲۴ ساعت بعد مجدد تلاش کنید.